Български | English  

НАЧАЛО НОВИНИ ECTS Kakво е ЕСТS? ECTS в РУ
ПРОГРАМАТА За програмата Еразъм политика Харта Еразъм Еразъм договори Вътрешни правила Ръководство и координатори Статистика
СТУДЕНТИ Обучение в ЕС Обяви за BIP Практика в ЕС Обяви за практика ESN Обучение извън ЕС Erasmus App Студентска Харта OLS Отзиви от участници Връзки
ДОКТОРАНТИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ и СЛУЖИТЕЛИ Обяви за BIP
ЕРАЗЪМ извън ЕС ЮБИЛЕЕН АЛМАНАХ COVID-19 КОНТАКТИ
Вход Панел за управление

Втори етап на селекция по програма Еразъм+ за 2020-2021 год.
  03 December 2020

 

С цел запълване на местата за мобилност в европейски университети, на 10.10.2020 г. (събота) от 09.00 ч. в аула 2.101 ще се състои проверка на знанията по езици за желаещите да се обучават в европейски университет или да проведат практика по програма Еразъм+ през летния семестър на академичната 2020-2021г. (периодът на провеждане на мобилностите е с краен срок 30.09.2021). Началото и краят на мобилностите за обучение зависят от датите на академичния календар на приемащата институция. Началото и краят на практиките са по договаряне.

Поради ситуацията с КОВИД 19 мобилностите са зависими от евентуални ограничения от страна на властите и приемащите институции. Те могат да започнат виртуално и по-късно, ако ситуацията позволява, да продължат физически. Финансиране се получава само за физически престой в чуждата държава.

Актуален списък на университетите от ЕС, с които Русенски университет осъществява обмен на студенти, ще намерите ТУК.

Списък с местата в университетите извън ЕС, с които Русенски университет ще осъществява обмен през 2020/21 и 2021/22 години е прикачен по-долу.

Заявление за участие в селекцията, критериите за селекция и размерът на финансовата помощ ще намерите по-долу в прикачените файлове. Заявления се приемат в офис Еразъм (Международен отдел) стая 1.313 до 9.10.2020.

Студентите имат право да участват във всеки цикъл на образование, като общият период на мобилност за цикъл не трябва да надвишава 12 месеца, включително zero-grant периодите и следдипломните практики. За специалност Право максималният период е 24 месеца.

За повече информация прочетете и секцията ЕРАЗЪМ ЗА СТУДЕНТИ на този сайт.

 


Съпътстващи документи: