Български | English  

НАЧАЛО НОВИНИ ECTS Kakво е ЕСТS? ECTS в РУ
ПРОГРАМАТА За програмата Еразъм политика Харта Еразъм Еразъм договори Вътрешни правила Ръководство и координатори Статистика
СТУДЕНТИ Обучение в ЕС Обяви за BIP Практика в ЕС Обяви за практика ESN Обучение извън ЕС Erasmus App Студентска Харта OLS Отзиви от участници Връзки
ДОКТОРАНТИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ и СЛУЖИТЕЛИ Обяви за BIP
ЕРАЗЪМ извън ЕС ЮБИЛЕЕН АЛМАНАХ COVID-19 КОНТАКТИ
Вход Панел за управление

Еразъм+ международна студентска конференция - 10.10.2019
  20 June 2019

МЕЖДУНАРОДНО ВИСШЕ БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ - БОТЕВГРАД, БЪЛГАРИЯ
В академично партньорство: с
Integrated Business Faculty (IBF), Skopje, North Macedonia
Integrated Business Institute (IBI), Skopje, North Macedonia
“1 December 1918” University, Alba Iulia, Romania
Šiauliai University, Lithuania, through Researchers’ Excellence Network

Имат удоволствието да Ви поканят на Първата “EРАЗЪМ+” международна студентска конференция, “Възможности и предизвикателства пред студентската мобилност”, която ще се проведе на 10-ти Октомври 2019 г. в Центъра за дистанционно обучение към МВБУ, София, ул. Винсент ван Гог 7.
Основната цел на конференцията е да даде възможност на студенти от страната и чужбина да обсъдят общи проблеми относно програма „Еразъм+“, да споделят собствения си опит, както и да обсъдят бъдещите възможности на програмата. Студентите се приканват да представят своята гледна точка по отношение на европейските ценности, ползите от образователната мобилност, положителното въздействие и значението на програма „Еразъм+“.

Основни тематични направления на конференцията са:
Секция I. Какво е да си Еразъм+ студент?
Секция II. Въздействие и предизвикателства на студентската мобилност
Секция III. Бъдещето на програма „Еразъм+“

Студентите могат да участват на конференцията по един от следните начини:
• С доклад:
Докладите трябва да бъдат написани на английски или български език, следвайки модела в настоящия файл. Очакваният обем на разработките е между 4 и 15 страници. Разработките ще бъдат презентирани от авторите им в деня на конференцията на български или на английски език. Презентациите следва да бъдат в Power point формат и в рамките на 10-15 минути (в зависимост от броя на участниците). Участниците могат да представят своя доклад на място (в сградата на Центъра за дистанционно обучение на МВБУ, която се намира в гр. София, ул. Винсент ван Гог 7) или да участват онлайн! Пълният текст на доклада, по шаблон (може да намерите шаблона в прикачения файл) трябва да се изпрати на следната електронна поща dgeorgieva@ibsedu.bgdgeorgieva@ibsedu.bg> до 9 октомври 2019 г. Приетите доклади ще бъдат публикувани след сляпо рецензиране в онлайн сборник с ISBN / ISSN, издаден от Международно висше бизнес училище - Ботевград, България.
• Без доклад:
Студентите, които искат да участват в конференцията, могат да се присъединят към дискусията на място (в сградата на Центъра за дистанционно обучение на МВБУ или да участват онлайн)

Всички участници имат възможността да вземат участие в групово занимание (workshop) на тема: „Добре дошли Еразъм+ студенти!“, който ще се проведе след представяне на докладите.

Събитието е отворено и за всеки, който иска да участва в конференцията и груповото занимание (workshop)!
Няма такса за участие или публикуване на докладите!
Всички студенти, които искат да вземат участие в някоя от дейностите на събитието следва да попълнят регистрационната форма (може да намерите регистрационна форма в настоящия файл). Всички попълнени регистрационни форми трябва да бъдат изпратени онлайн на адрес dgeorgieva@ibsedu.bgdgeorgieva@ibsedu.bg> до 01.10.2019 г.
Всички студенти, които желаят да участват онлайн в конференцията, груповото занимание (workshop) или и двете дейности, ще получат допълнителна информация относно виртуалната връзка, преди датата на събитието, на електронната поща, която са посочили в регистрационната форма!


За повече информация, можете да се свържете с нас на: dgeorgieva@ibsedu.bg
Очакваме ви!


Гл.ас. д-р Даниела Георгиева
Институционален Еразъм+ координатор на МВБУ
e-mail: dgeorgieva@ibsedu.bg