Български | English  

НАЧАЛО НОВИНИ ECTS Kakво е ЕСТS? ECTS в РУ
ПРОГРАМАТА За програмата Еразъм политика Харта Еразъм Еразъм договори Вътрешни правила Ръководство и координатори Статистика
СТУДЕНТИ Обучение в ЕС Практика в ЕС Обяви за практика Обучение извън ЕС ESN Erasmus App Студентска Харта OLS Есета на участници Връзки
ДОКТОРАНТИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ и СЛУЖИТЕЛИ ЕРАЗЪМ извън ЕС ЮБИЛЕЕН АЛМАНАХ COVID-19 КОНТАКТИ
Вход Панел за управление

Първи етап на селекция по програма Еразъм за 2016-2017 год.
  24 February 2016

Уважаеми студенти,

На 19.03.2016 г. (събота) от 9.00 ч. в зала Сименс 2.Г.204 ще се състои проверка на знанията по езици (английски, немски, френски, турски, руски, испански*) за желаещите да се обучават в европейски университет или да проведат практика по програма Еразъм през академичната 2016-2017г.

* Изпитът по испански ще бъде обявен допълнително.

Заявление за участие в селекцията, списък на университетите, с които РУ осъществява обмен на студенти, критериите за селекция и размерът на финансовата помощ ще намерите по-долу в прикачените файлове. Заявления се приемат в офис Еразъм 1.313 до 17.03.2016.

Студентите имат право да участват във всеки цикъл на образование, като общият период на мобилност за цикъл не трябва да надвишава 12 месеца, включително zero-grant периодите. За специалност Право максималният период е 24 месеца.

За повече информация прочетете и секцията ЕРАЗЪМ ЗА СТУДЕНТИ на този сайт.


Съпътстващи документи: