Български | English  

НАЧАЛО НОВИНИ ECTS ECTS координатори Kakво е ЕСТS? ECTS в РУ ECTS пакет
ПРОГРАМАТА За програмата Еразъм политика Харта Еразъм Еразъм договори Вътрешни правила и бланки Ръководство и координатори Статистика
СТУДЕНТИ Обучение в ЕС Практика в ЕС Обяви за практика Обучение извън ЕС ESN Студентска Харта Еразъм+ магистратура OLS Връзки Есета на участници
ПРЕПОДАВАТЕЛИ и СЛУЖИТЕЛИ ЕРАЗЪМ извън ЕС КОНТАКТИ ЮБИЛЕЕН АЛМАНАХ
Вход Панел за управление

Втора Еразъм селекция за 2014-2015 г
  30 September 2014

Уважаеми студенти,

На 17.05.2014 г. (събота) от 8.30 ч. в зала 2.Г.204 - Втори Корпус ще се състои проверка на знанията по английски и немски езици за желаещите да се обучават в европейски университет по програма Еразъм през академичната 2014-2015г. Денят за проверката по турски ще бъде на 19.05.2014 от 13.00 часа в блок Академик.

Заявления за участие в селекцията, информация за университетите, с които РУ осъществява обмен на студенти, критериите за селекция ще намерите по-долу в прикачените файлове.

Студентите вече имат право да участват във всеки цикъл на образование, като общият период на мобилност за цикъл не трябва да надвишава 12 месеца. За специалност Право максималният период е 24 месеца.

За повече информация прочетете и секцията ЕРАЗЪМ ЗА СТУДЕНТИ на този сайт.

 

Забележка: датата на публикуване на новината не е реална, а е променена в рeзултат на актуализиране на списъка с дестинации.


Съпътстващи документи: